Lake Pleasant
We rijden vandaag naar Lake Pleasant RV park in Bothel, dichtbij Seattle. Gedurende de reis hebben we wat route wijzigingen gemaakt vanwege sneeuwval in het hoge
noorden (tegen Canada aan). We hebben wat langere reisdagen gemaakt zodat we wat langer in Seattle kunnen zijn. We hebben extra een auto gehuurd voor de laatste dagen want de Hurricane houdt niet
van drukke steden ;) We rijden wederom rond tienen, soort van interne wekker, van Cascade Locks weg. Onderweg komen we nog een Outlet van Nike tegen en gaan daar even langs. Niet wetend welke dag
het vandaag is lopen we naar binnen. KAK, het is natuurlijk zondag, heel Amerika vrij en stervensdruk! We gaan er gauw weer uit en gaan de I 5 weer op om onze weg naar Bothel te vervolgen. Nog wel
even bij Walmart gestopt, nog wat boodschappen voor de laatste dagen in Seattle. Uurtje later nog een bakkie bij Starbucks gehaald. Ik vroeg of we van het terras gebruik mochten maken maar de
stoelen stonden aan elkaar met een ketting en zij mocht ze niet los maken. Dus ik vraag of we twee stoeltjes van binnen buiten mochten zetten maar dat mocht ook niet! Peet zou de Hurricane even weg
zetten en komt aanlopen en ziet twee stoelen die niet vast stonden dus even lekker in het zonnetje gezeten. Het is inmiddels 21 graden!
Peet krijgt mail dat het personeel van het RV park al naar huis is en onze gegevens voor de staanplaats op het bord hangen. We konden op dit park niet vier dagen op
één plaats staan dus gaan we een keer verhuizen.
Om 17.30 uur rijden we het park op en halen we de aan ons geadresseerde enveloppe van het bord. We hebben een mooie plaats aan het water en het is idd druk op het
park. Voor het eerst zijn de wielen van de Hurricane volledig van de grond af. We lopen nog een rondje over het park om te kijken waar we dinsdag staan, ook een prima plek. Morgen met de Uber naar
Alamo om de auto op te halen bij het vliegveld. Dan kunnen we gelijk naar het centrum van Seattle!! We zijn weer heel benieuwd naar deze stad, tot morgen