Hurricane trouble
Als ik wakker wordt slapen er nog twee en is John met de afwas bezig. Deze hebben we gisteren laten staan, we zaten nog zo gezellig bij het vuurtje! Ik zet alvast
koffie. Als Manon wakker is heeft John gedoucht en is de koffie klaar. Na het ontbijt zetten Manon en ik alles vast. Om 10.00 uur rijden we the Hurricane richting de uitgang waar de propaan tank
zich bevind, deze moet gevuld worden.. Nu richting Chicago, met nog één tussenstop in Kankakee waar we twee nachten verblijven. Peet geeft gas maar er gebeurt niets. Hij laat em achteruit rollen en
in de vijfde versnelling gaan we de heuvel op. Klinkt niet best. We stoppen verderop, motor af gezet en opnieuw gestart. We rijden verder en hebben maar meteen gebeld met onze reisorganisatie. Ze
hadden ons al terug gemaild vanwege eerdere mankementen en ze kijken of er eventueel een andere RV beschikbaar is. We moeten bellen als we bij de Walmart zijn want met onze 06 lukt dat niet. We
passeren het platteland van de staat Indiana en komen veel gele school bussen tegen. We zoeken de dichtstbijzijnde Walmart op voor nog wat boodschappen en er moet nog even gebeld worden met de RV
dealer in Chicago, er zijn teveel mankementen aan de Hurricane en we zijn net een week op pad. We hebben afgesproken de Hurricane om te ruilen in Chicago. We rijden een andere tijdzone in, van
15.30 uur wordt het ineens 16.30 uur. We hebben wel trek en in de buurt is een Texas Roadhouse waar we om 17.15 uur binnen stappen. Bij binnenkomst krijg je warme broodjes met honey cinnamonbutter.
We bestellen een appetizer, cheese fries, soort nacho cheese maar dan met friet, heerlijk! We bestellen een Margarita cocktail genaamd "Hurricane", hoezo klinkt bekend ;) En als hoofdgerecht fried
chicken. Heerlijk gegeten dus met een volle pens de Hurricane ingerold, eerst even uitbuiken. Rond 18.00 uur rijden we het KOA holiday park op in Kankakee South. We melden ons bij de balie en de
vrouw die bij de receptie zit loodst ons naar onze plaats middels een golfkarretje. We wassen onze kleding want woensdag vliegen Manon en John terug vanuit Chicago. John stookt het vuurtje nog even
op, haalt de marshmallows uit de kast en we maken nog wat plannen voor morgen, Chicago!
Hopelijk is jullie nieuwe camper een verademing vergeleken met de Hurricane. Maar laat dat de pret niet drukken en vol gas het avontuur welke superleuk is om te volgen by the way.
Hoop dat jullie meer plezier hebben met de andere camper. Gr
Toy toy toy Voor de Andere "hurricane".
Hopelijk heeft die minder mankementen ?
Veel plezier nog ?